ALV mét verkiezingsdebat 13 maart 2018

Op dinsdag 13 maart bent u van harte welkom voor de Algemene ledenvergadering.

16.00 uur    inloop

17.30 uur    aanvang vergadering

18.30 uur    verkiezingsdebat o.l.v. Jan Dirk Stouten

19.30 uur    dinerbuffet

23.00 uur   einde avond

Locatie: ‘t Diekhuus in Middelharnis

Aanmelden kan via de onderstaande aanmeldknop of via secretaris@vbgo.nl (let op aanmelden via de website kan alleen per persoon, niet voor meerdere personen tegelijk).

Inschrijven voor dit evenement

Aansluitend op de vergadering nemen we u mee in een ijzersterk verkiezingsdebat tussen de politieke partijen, aangevoerd door gespreksleider Jan Dirk Stouten. Tijdens het debat komen de onderwerpen aan bod die ons als ondernemer raken. Aan de hand van een aantal prikkelende stellingen daagt Jan Dirk de politieke partijen uit tot een debat waarin wordt uitgenodigd om mee te doen. Het belooft een pittig debat te worden! Daarna staat Michel Langzaad - M4 Events & Catering - voor u klaar met een heerlijk buffet.

Jan Dirk Stouten
Jan Dirk Stouten is sinds 1990 sportjournalist- en verslaggever én sinds 2001 ondernemer. Voor radio en televisie doet hij verslag van alle wedstrijden van Feyenoord en hij volgde het Nederlands voetbalelftal tijdens verschillende Europese en wereldkampioenschappen. Ook is de Rotterdammer betrokken bij internationale evenementen als het ABN AMRO World Tennis Tournament, de Rotterdam Marathon, het CHIO (paardensport) en het World Port Tournament (honkbal).
Zijn in 2001 opgerichte eenmanszaak is in 2013 betrokken bij ongeveer 150 zakelijke bijeenkomsten. Zelf presenteert Jan Dirk zo’n vijftig bijeenkomsten per jaar en werkt hij samen met onder meer Wimbledon-winnaar Richard Krajicek, meervoudig Olympisch kampioene Leontien Zijlaard-Van Moorsel, voormalig minister-president Jan Peter Balkenende en vele anderen. Zijn netwerk in de sport, politiek en het bedrijfsleven is groot en zijn hart voor de sport klopt sinds zijn jonge jaren.

Inschrijven voor dit evenement

Indien u lid bent van VBGO kunt u voor dit evenement aanmelden door hieronder uw e-mailadres in te voeren. Let op; dit dient het e-mailadres te zijn waarmee u bent geregistreerd bij VBGO.

GO Magazine voor ondernemer - november 2018

Hoe bereikbaar is Goeree-Overflakkee

“ Op de website kunnen de leden een korte beschrijving geven van hun onderneming en de gezichten daarachter. In het magazine, dat vier keer per jaar onder alle ondernemers op het eiland wordt verspreid hebben de leden de mogelijkheid zich aan de hand van een bepaald thema zich uitvoeriger te presenteren ”

Benieuwd naar de komende evenementen? Bekijk hier de agenda.