Bedrijfsbezoek 18 okober 2017

Woensdagmiddag 18 oktober a.s. belooft een interessante middag te worden. VBGO-leden zijn vanaf 15.30 uur uitgenodigd voor een kijkje achter de schermen bij agrarisch bedrijf Franzen en Comgoed BV. Locatie: Oudelandsedijk 4 in  Dirksland.

Inschrijven voor dit evenement

Franzen Landbouw is al 65 jaar actief is op Goeree-Overflakkee. Dit, van origine akkerbouwbedrijf, is actief op vele vlakken van de agrarische sector. Zij verlenen hun diensten in het agrarisch loonwerk, bieden opslagmogelijkheden voor agrarische producten en er wordt gehandeld in de aan- en verkoop van aardappelen. En uiteraard het telen van gewassen op het 375 hectare tellend akkerbouwbedrijf, als de kernactiviteit van Franzen Landbouw. Op het bedrijf worden verschillende gewassen geteeld onder andere aardappels, suikerbieten, tarwe, graszaad, witlof, conserven en uien.

Aan Franzen landbouw is verbonden het bedrijf Comgoed BV, de locatie voor oplossingen voor compost, biomassa en grond- en reststoffen.

Aanmelden kan via de aanmeldknop op de website, of via secretaris@vbgo.nl

We kijken uit naar uw komst!

Hartelijke groet,
bestuur VBGO

Inschrijven voor dit evenement

U kunt zich nog niet online inschrijven voor dit evenement.

GO Magazine voor ondernemer - november 2018

Hoe bereikbaar is Goeree-Overflakkee

“ Op de website kunnen de leden een korte beschrijving geven van hun onderneming en de gezichten daarachter. In het magazine, dat vier keer per jaar onder alle ondernemers op het eiland wordt verspreid hebben de leden de mogelijkheid zich aan de hand van een bepaald thema zich uitvoeriger te presenteren ”

Benieuwd naar de komende evenementen? Bekijk hier de agenda.