Bedrijfsbezoek woensdag 16 mei a.s. bij WebNL

VBGO-leden zijn woensdag 16 mei a.s. van harte uitgenodigd voor een kijkje achter de schermen bij WebNL.

‘WebNL staat bekend om haar professionaliteit, creativiteit en enthousiasme. Al sinds 2004 doen zij er alles aan om organisaties, merken en mensen (online) succesvoller te maken. De oplossingen die zij bedenken en realiseren, vragen kwaliteiten die ze hebben ondergebracht in specialistische studio’s. Daar werken hun professionals samen om doelen van hun klanten te helpen bereiken.
Ze zijn ambitieus. Ze genieten ervan om mee te bewegen met de snelle ontwikkelingen binnen hun vakgebieden. En ze hebben er plezier in om hun werk daardoor steeds te verbeteren. Samen hebben deze professionals meer dan 200 jaar aan ervaring. Maar ze zijn nog maar nét begonnen.’ – aldus Shannon van der Kuil van WebNL.

 

Inschrijven voor dit evenement

Programma:
16:00 Inloop met drankje
16:30 Welkom
16:45 Presentatie WebNL/rondleiding/demonstratie
17.30 afsluitend borrel

 

Inschrijven voor dit evenement

Indien u lid bent van VBGO kunt u voor dit evenement aanmelden door hieronder uw e-mailadres in te voeren. Let op; dit dient het e-mailadres te zijn waarmee u bent geregistreerd bij VBGO.

GO Magazine voor ondernemer - november 2018

Hoe bereikbaar is Goeree-Overflakkee

“ Op de website kunnen de leden een korte beschrijving geven van hun onderneming en de gezichten daarachter. In het magazine, dat vier keer per jaar onder alle ondernemers op het eiland wordt verspreid hebben de leden de mogelijkheid zich aan de hand van een bepaald thema zich uitvoeriger te presenteren ”

Benieuwd naar de komende evenementen? Bekijk hier de agenda.