Digitale ontbijtsessie voor VBGO-leden mét echt ontbijt op donderdag 3 december 2020

Het jaar 2020 heeft weinig ruimte geboden voor de gebruikelijke VBGO-activiteiten. Tóch willen we onze leden richting het einde van dit bijzondere jaar graag een alternatieve activiteit aanbieden. Op donderdag 3 december aanstaande komt er een online ontbijtbijeenkomst rond het thema ‘de arbeidsmarkt op Goeree-Overflakkee in coronatijd’. Het wordt een korte, boeiende sessie via Microsoft Teams, onder het genot van een écht ontbijt dat bij de leden wordt bezorgd.

Randstad verzorgd een presentatie rondom de vragen: wat heeft corona veranderd op de arbeidsmarkt, hoe zit dat op G-O, wat betekent dit voor werving van personeel en hoe houden we binding met thuiswerkend personeel (zowel nieuw als bestaand)?

 

Inschrijven voor dit evenement

Programma donderdag 3 december 2020

  • 07.55 uur: aanmelden / deelnemen in Teams
  • 08.00 uur: welkom door de voorzitter van de VBGO
  • 08.05 uur: presentatie door Randstad Nederland bv
  • 08.20 uur: inbreng en vragen van VBGO-leden
  • 08.30 á 08.40 uur: einde online bijeenkomst

We hopen elkaar op 3 december online te treffen.

Aanmelden kan tot en met 26 november!

Inschrijven voor dit evenement

Indien u lid bent van VBGO kunt u voor dit evenement aanmelden door hieronder uw e-mailadres in te voeren. Let op; dit dient het e-mailadres te zijn waarmee u bent geregistreerd bij VBGO.

GO Magazine!

Food Eiland Goeree-Overflakkee

“ Op de website kunnen de leden een korte beschrijving geven van hun onderneming en de gezichten daarachter. In het magazine, dat vier keer per jaar onder alle ondernemers op het eiland wordt verspreid hebben de leden de mogelijkheid zich aan de hand van een bepaald thema zich uitvoeriger te presenteren ”

Benieuwd naar de komende evenementen? Bekijk hier de agenda.