13 juni 2019 ledenreis VBGO

Ook dit jaar organiseert de VBGO weer een ledenreis, dit keer op donderdag 13 juni a.s.

Vanaf 13.30 is de ontvangst bij De Menheerse Werf waar we een rondleiding en uitleg krijgen over de functie van de werf.

Van hieruit vertrekken we – over water – naar Stellendam waar we worden ontvangen bij Damen / Maaskant Shipyards voor een bedrijfsbezoek met aansluitend een borrel.

Na de borrel gaan we vanuit Stellendam terug naar Middelharnis waar we deze dag afsluiten met een gezellig en smakelijk diner.

De eigen bijdrage voor leden is € 25,00 per persoon. Wij vragen u de bijdrage over te maken naar het rekeningnummer van de VBGO: NL88RABO0341658952

Er is een limiet aan het aantal deelnemers dus we zien uw aanmelding graag uiterlijk 03 juni a.s. tegemoet.

Aanmelden kan via de aanmeldknop of via secretaris@vbgo.nl

Graag tot  13 juni!

 

Inschrijven voor dit evenement

Inschrijven voor dit evenement

Indien u lid bent van VBGO kunt u voor dit evenement aanmelden door hieronder uw e-mailadres in te voeren. Let op; dit dient het e-mailadres te zijn waarmee u bent geregistreerd bij VBGO.

GO Magazine voor ondernemer - juni 2019

(Eilandelijke) Energietransitie

“ Op de website kunnen de leden een korte beschrijving geven van hun onderneming en de gezichten daarachter. In het magazine, dat vier keer per jaar onder alle ondernemers op het eiland wordt verspreid hebben de leden de mogelijkheid zich aan de hand van een bepaald thema zich uitvoeriger te presenteren ”

Benieuwd naar de komende evenementen? Bekijk hier de agenda.