NaZomerborrel 26 september

Beste VBGO-leden,

We genieten nog heerlijk van zon en zomer, maar voor de meesten van ons is het werkende/ondernemende leven al weer gestart!

De NaZomerborrel die wordt georganiseerd op 26 september a.s. wordt dit keer financieel ondersteund door ABN-AMRO. Alhoewel de bank de laatste jaren fysiek minder zichtbaar is in onze regio, is de bank wel actief betrokken bij ondernemend Goeree-Overflakkee.

Als lid van de VBGO leveren zij dan ook met veel plezier een bijdrage die de NaZomerborrel mede mogelijk maakt! Tijdens de bijeenkomst zal een van de regiomanagers in het kort de rol van ABN-AMRO in onze regio toelichten.

Graag nodigen wij u dan ook uit voor deze NaZomerborrel die gelegenheid biedt elkaar na de vakantieperiode te ontmoeten in een informele setting.

U bent van harte uitgenodigd op donderdag 26 september a.s.

Locatie
Hotel-Restaurant Lely
Kaai 14
Oude-Tonge

Tijdstip:
Inloop vanaf 16.30 uur.

Graag van te voren aanmelden. Dit kan via de aanmeldknop op de VBGO-website of door middel van een mailtje aan secretaris@vbgo.nl

Tot de 26e september! Op zeer korte termijn kunt u ook de officiële uitnodiging voor het jubileumcongres in november verwachten!

Hartelijke groet,
Bestuur VBGO

Inschrijven voor dit evenement

Inschrijven voor dit evenement

Indien u lid bent van VBGO kunt u voor dit evenement aanmelden door hieronder uw e-mailadres in te voeren. Let op; dit dient het e-mailadres te zijn waarmee u bent geregistreerd bij VBGO.

Een warm welkom!

Aan ons nieuwste lid Porum

De Vereniging van Bedrijven Goeree-Overflakkee (VBGO) zoekt naar de verbinding van alle ondernemers op Goeree-Overflakkee. Ze organiseert jaarlijks diverse netwerkevenementen, waaronder een jaaruitje, een winter- en een zomerborrel, diverse bedrijfsbezoeken en een algemene ledenvergadering met borrel/diner met één of meer interessante sprekers.