online VBGO ontbijtsessie donderdag 25 november 2021

De gemeenten Brielle, Goeree-Overflakkee, Hellevoetsluis, Hoeksche Waard, Nissewaard, Westvoorne, MKB Rotterdam Rijnmond en lokale ondernemersverenigingen hebben samen met de provincie Zuid-Holland de MKB-Deal Digitalisering Zuid-Hollandse Delta gesloten om MKB-ondernemers vraaggericht te helpen bij hun digitaliseringsvraagstukken. Cindy Buijs en Joel Eichler van de gemeente Goeree-Overflakkee leggen uit wat de regeling inhoudt.

Het wordt een korte sessie via Microsoft Teams, onder het genot van iets lekkers, dat bij je (een dag eerder) wordt bezorgd!

 

Inschrijven voor dit evenement

Programma:

  • 07.55   aanmelden / deelnemen in Teams
  • 08.00   welkom door de VBGO
  • 08.05   MKB Deal digitalisering
  • 08.30   ruimte voor inbreng en vragen van VBGO-leden en aanwezigen
  • 08.40   einde online bijeenkomst

Inschrijven voor dit evenement

Indien u lid bent van VBGO kunt u voor dit evenement aanmelden door hieronder uw e-mailadres in te voeren. Let op; dit dient het e-mailadres te zijn waarmee u bent geregistreerd bij VBGO.

GO Magazine!

Food Eiland Goeree-Overflakkee

“ Op de website kunnen de leden een korte beschrijving geven van hun onderneming en de gezichten daarachter. In het magazine, dat vier keer per jaar onder alle ondernemers op het eiland wordt verspreid hebben de leden de mogelijkheid zich aan de hand van een bepaald thema zich uitvoeriger te presenteren ”

Benieuwd naar de komende evenementen? Bekijk hier de agenda.