Het VBGO-lidmaatschap biedt u meerdere voordelen voor de dagelijkse bedrijfsvoering en de groei van uw onderneming.

  • Vermelding en een korte (door u zelf gemaakte) beschrijving van uw onderneming op de website van de grootste ondernemersvereniging van het eiland en de mogelijkheid uw bedrijf uitvoeriger te presenteren in het VBGO-magazine, dat twee keer per jaar onder alle ondernemers op Goeree-Overflakkee wordt verspreid.
  • Doordat het VBGO lid is van de Federatie van Ondernemersverenigingen Goeree-Overflakkee (FOGO) kunt u actief invloed uitoefenen op de behartiging van gemeenschappelijke eilandelijke belangen van aangesloten ondernemers.
  • Het stimuleren van zakelijke en persoonlijke contacten in een informele sfeer met alle leden van de grootste ondernemersvereniging van Goeree-Overflakkee.
  • Het ontwikkelen van kennis over het bedrijfsleven en de eilandelijke economie.
  • Deelgenoot zijn van het gezamenlijk streven de eilandelijke economie op een hoger plan te brengen.
  • Het actief bevorderen van een constructieve en productieve samenwerking tussen overheid en bedrijfsleven.

En de contributie bedraagt slechts € 140 per jaar. Wilt u lid worden? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Een warm welkom!

Aan ons nieuwste lid CS Staal

De Vereniging van Bedrijven Goeree-Overflakkee (VBGO) zoekt naar de verbinding van alle ondernemers op Goeree-Overflakkee. Ze organiseert jaarlijks diverse netwerkevenementen, waaronder een jaaruitje, een winter- en een zomerborrel, diverse bedrijfsbezoeken en een algemene ledenvergadering met borrel/diner met één of meer interessante sprekers.