Het VBGO-lidmaatschap biedt u meerdere voordelen voor de dagelijkse bedrijfsvoering en de groei van uw onderneming.

  • Vermelding en een korte (door u zelf gemaakte) beschrijving van uw onderneming op de website van de grootste ondernemersvereniging van het eiland en de mogelijkheid uw bedrijf uitvoeriger te presenteren in het VBGO-magazine, dat vier keer per jaar onder alle ondernemers op Goeree-Overflakkee wordt verspreid.
  • Doordat het VBGO lid is van de Federatie van Ondernemersverenigingen Goeree-Overflakkee (FOGO) kunt u actief invloed uitoefenen op de behartiging van gemeenschappelijke eilandelijke belangen van aangesloten ondernemers.
  • Het stimuleren van zakelijke en persoonlijke contacten in een informele sfeer met alle leden van de grootste ondernemersvereniging van Goeree-Overflakkee.
  • Het ontwikkelen van kennis over het bedrijfsleven en de eilandelijke economie.
  • Deelgenoot zijn van het gezamenlijk streven de eilandelijke economie op een hoger plan te brengen.
  • Het actief bevorderen van een constructieve en productieve samenwerking tussen overheid en bedrijfsleven.

En de contributie bedraagt slechts € 115 per jaar. Wilt u lid worden? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

GO Magazine!

Food Eiland Goeree-Overflakkee

“ Op de website kunnen de leden een korte beschrijving geven van hun onderneming en de gezichten daarachter. In het magazine, dat vier keer per jaar onder alle ondernemers op het eiland wordt verspreid hebben de leden de mogelijkheid zich aan de hand van een bepaald thema zich uitvoeriger te presenteren ”

Benieuwd naar de komende evenementen? Bekijk hier de agenda.