Ledenuitje Schiedam

Schiedam is een echte jeneverstad. Leden van Vbgo ontdekten de bijzondere stad tijdens de ledenreis op 1 juni. De uitstapjes voor leden zijn niet alleen bedoelt om te netwerken, maar ook om wat op te steken.

Een rondleiding door de Nolet Distillery is een belevenis. Al vanaf 1691 maakt het familiebedrijf jenever. De jenever van de familie Nolet wordt verkocht onder de merknaam Ketel 1. Momenteel wordt het bedrijf gerund door de tiende en elfde generatie, de twaalfde generatie komt eraan. De bevlogen gids, die zelf ook deel uit maakt van de Nolet-familie, vertelde enthousiast over de onderneming, waar 20 jaar geleden besloten werd niet alleen de focus te verleggen van Ketel 1-jenever naar Ketel One-wodka.

Na het bezoek aan Nolet stapte het gezelschap op de rondvaartboot voor een tocht door het pittoreske Schiedam. Vanaf het water waren de branderijen, molens en mouterijen goed te bekijken, het zijn allemaal verwijzingen naar het rijke verleden waarin jenever de hoofdrol speelde in de stad.

De ledenreis werd afgesloten met een diner in het Stadhuis, een restaurant in het oude centrum. Het welkomstdrankje was – uiteraard – een glaasje jenever.

Overige actualiteiten

GO! magazine Een goedbezochte nazomerborrel Naar de overkant GO! magazine 2022 FOGO Nieuwsbrief Beroepscampus Winterborrel 2020 GO! magazine – 2022 Ondernemerscongres 35 jaar VBGO NaZomerborrel 2019 Ledenreis 2019: gezelligheid op en aan het water! Nieuw onderdeel bij Omloop Goeree-Overflakkee op 30 & 31 augustus 2019 ALV 2019 – generaties verbinden Boeiende uitleg bij Onwijs Ledenreis viel in de smaak! VBGO leden bezoeken WebNL Ondernemers op bezoek bij Franzen landbouw Ledenreis VBGO was dit jaar dicht bij huis Eerste VBGO ondernemerscafé Winterborrel 2017 Delta Netwerk viert eerste lustrum rond thema “Smart Water en circulaire economie” Veiling eerste oesters 26 september 2016 Verkeershinder N59 tussen Den Bommel en knooppunt Hellegatsplein Afsluitingen week 30 t/m 32 Bedrijfsbezoek Poppies Melissant Ledenuitje Schiedam Gemeente Goeree-Overflakkee introduceert welkomstpakket Enquête Avans Hogeschool naar pontverbinding Kennisochtend Smart Water 2 juni 2016 (FOGO) Géén spookfactuur Verkoop webwinkels in 2015 verder gestegen Openbare laadpaal aanvragen Retail positief over 2016 Ondernemers weer positief over werkgelegenheid in bedrijf Update detailhandelsvisie GO Ondernemersprijs GO 2016

Een warm welkom!

Aan ons nieuwste lid CS Staal

De Vereniging van Bedrijven Goeree-Overflakkee (VBGO) zoekt naar de verbinding van alle ondernemers op Goeree-Overflakkee. Ze organiseert jaarlijks diverse netwerkevenementen, waaronder een jaaruitje, een winter- en een zomerborrel, diverse bedrijfsbezoeken en een algemene ledenvergadering met borrel/diner met één of meer interessante sprekers.