VBGO leden bezoeken WebNL

Woensdag 16 mei ontving Pieter Struijk namens WebNL ondernemers van VBGO in zijn nieuwe smaakvolle kantoor in Stellendam. Op een sinaasappelkistje vertelde hij enthousiast hoe WebNL, na verschillende andere plannen in Stellendam, uiteindelijk in het pand naast het vorige pand terecht zijn gekomen. De nieuwe bedrijfsruimte is ingericht met verschillende ruimtes, die een geheel eigen uitstraling hebben. Met name met het bedrijfsrestaurant in het midden bij de entree en de grote glijbaan van de eerste verdieping naar de begane grond wordt geprobeerd de scheiding tussen werk en privé zo klein mogelijk te maken.

De ondernemers werden in drie groepen rondgeleid door medewerkers van WebNL. Naast een verklaring voor alle verschillende ruimtes en werkzaamheden bleek dat ook Beeldkracht actief is in het pand. Beeldkracht verzorgt onder meer animaties en bedrijfsfilms.

Voor de toekomst heeft Pieter nog plannen genoeg. Het volgende project is een nieuwe foto/film studio, waarvoor hij al ruimte in het pand gereserveerd heeft. Deze studio wordt ook beschikbaar voor verhuur aan derden.

De bijeenkomst werd afgesloten met een borrel en ter plekke klaargemaakte hapjes. Dit werd uitstekend verzorgd door een eigen medewerker uit de keuken, die ook dagelijks de bedrijfslunches voor het personeel gereed maakt.

Overige actualiteiten

GO! magazine 2020 FOGO Nieuwsbrief Beroepscampus Winterborrel 2020 GO! magazine – 2020 Ondernemerscongres 35 jaar VBGO NaZomerborrel 2019 Ledenreis 2019: gezelligheid op en aan het water! Nieuw onderdeel bij Omloop Goeree-Overflakkee op 30 & 31 augustus 2019 ALV 2019 – generaties verbinden GO! magazine Boeiende uitleg bij Onwijs Ledenreis viel in de smaak! VBGO leden bezoeken WebNL Ondernemers op bezoek bij Franzen landbouw Ledenreis VBGO was dit jaar dicht bij huis Eerste VBGO ondernemerscafé Winterborrel 2017 Delta Netwerk viert eerste lustrum rond thema “Smart Water en circulaire economie” Veiling eerste oesters 26 september 2016 Verkeershinder N59 tussen Den Bommel en knooppunt Hellegatsplein Afsluitingen week 30 t/m 32 Bedrijfsbezoek Poppies Melissant Ledenuitje Schiedam Gemeente Goeree-Overflakkee introduceert welkomstpakket Enquête Avans Hogeschool naar pontverbinding Kennisochtend Smart Water 2 juni 2016 (FOGO) Géén spookfactuur Verkoop webwinkels in 2015 verder gestegen Openbare laadpaal aanvragen Retail positief over 2016 Ondernemers weer positief over werkgelegenheid in bedrijf Update detailhandelsvisie GO Ondernemersprijs GO 2016

GO Magazine!

Food Eiland Goeree-Overflakkee

“ Op de website kunnen de leden een korte beschrijving geven van hun onderneming en de gezichten daarachter. In het magazine, dat vier keer per jaar onder alle ondernemers op het eiland wordt verspreid hebben de leden de mogelijkheid zich aan de hand van een bepaald thema zich uitvoeriger te presenteren ”

Benieuwd naar de komende evenementen? Bekijk hier de agenda.