Ondernemerscongres 35 jaar VBGO

Wat hebben we ons 35-jarig jubileum op een geweldige manier gevierd! Het congres van 14 november was een succes. We kijken er als bestuur tevreden op terug en hebben ook van sprekers en aanwezigen veel positieve reacties ontvangen!

De gastheer, Jan Peter Robijn, heette iedereen welkom in Het Prieel en introduceerde het thema ‘Ondernemen, toen, nu en in de toekomst’. Hierna kwam het podium vrij voor een selectie inspirerende sprekers, zowel regionaal als nationaal met als klap op de vuurpijl Björn Kuipers: topscheidsrechter én ondernemer.

Na de sprekers bedankte voorzitter Daan Buijze alle sprekers, sponsoren en organisatoren namens het bestuur, waarna het informele gedeelte begon:
een borrel met aansluiten een walking-dinner in Het Prieel, netwerken stond daarbij centraal. Onder het genot van de smakelijke gerechtjes van M4Events en drankjes verzorgd door het personeel van De Staver werd door de aanwezige ondernemers gesproken over zowel het mooie programma als wat hen bezighoudt bij het ‘dagelijks ondernemen’.

Ondernemerschap op Goeree-Overflakkee is in de vorm van dit congres écht gevierd: het was echt een feest dit met elkaar te kunnen doen!

Wilt u nog even nagenieten: hieronder vind u een aantal foto’s van deze gezellige bijeenkomst.

Realisatie van dit feest is mede mogelijk gemaakt door de financiële bijdrage van diverse partners. Zij hebben er ook voor gezorgd, dat alle aanwezigen met een goed gevulde goodiebag huiswaarts gingen: via deze weg nogmaals hartelijk dank voor de grote betrokkenheid.

Wij zijn intussen al gestart met de organisatie van de activiteiten voor 2020: zet de winterborrel op 30 januari 2020 alvast in de agenda, we hopen elkaar daar te zien en spreken!

 

Overige actualiteiten

GO! magazine Een goedbezochte nazomerborrel Naar de overkant GO! magazine 2022 FOGO Nieuwsbrief Beroepscampus Winterborrel 2020 GO! magazine – 2022 Ondernemerscongres 35 jaar VBGO NaZomerborrel 2019 Ledenreis 2019: gezelligheid op en aan het water! Nieuw onderdeel bij Omloop Goeree-Overflakkee op 30 & 31 augustus 2019 ALV 2019 – generaties verbinden Boeiende uitleg bij Onwijs Ledenreis viel in de smaak! VBGO leden bezoeken WebNL Ondernemers op bezoek bij Franzen landbouw Ledenreis VBGO was dit jaar dicht bij huis Eerste VBGO ondernemerscafé Winterborrel 2017 Delta Netwerk viert eerste lustrum rond thema “Smart Water en circulaire economie” Veiling eerste oesters 26 september 2016 Verkeershinder N59 tussen Den Bommel en knooppunt Hellegatsplein Afsluitingen week 30 t/m 32 Bedrijfsbezoek Poppies Melissant Ledenuitje Schiedam Gemeente Goeree-Overflakkee introduceert welkomstpakket Enquête Avans Hogeschool naar pontverbinding Kennisochtend Smart Water 2 juni 2016 (FOGO) Géén spookfactuur Verkoop webwinkels in 2015 verder gestegen Openbare laadpaal aanvragen Retail positief over 2016 Ondernemers weer positief over werkgelegenheid in bedrijf Update detailhandelsvisie GO Ondernemersprijs GO 2016

Een warm welkom!

Aan ons nieuwste lid CS Staal

De Vereniging van Bedrijven Goeree-Overflakkee (VBGO) zoekt naar de verbinding van alle ondernemers op Goeree-Overflakkee. Ze organiseert jaarlijks diverse netwerkevenementen, waaronder een jaaruitje, een winter- en een zomerborrel, diverse bedrijfsbezoeken en een algemene ledenvergadering met borrel/diner met één of meer interessante sprekers.